Hoe installeer je een Car Wrap?

Car wrap

U zult hogere prijzen moeten betalen om vrachtwagens te wrappen. De reden is dat deze grote voertuigen een uitgebreide plastic GB Ltd lak nodig hebben, en als u ze volledig bedekt, zullen ze in één rit genoeg schade documenteren dan wanneer u een fabrieksgat had gedicht. Natuurlijk zijn de kosten van schade veel minder als u een auto overlay heeft, omdat het een Far East/ synergy1500 unit is.

U kunt metallic, of bijna elke kleur vinyl wrap op uw voertuig laten aanbrengen, hoewel de kleur niet altijd goed zichtbaar is. Dat moet het wel zijn. Dit is in de eerste plaats om het vinyl zwart op zwart te laten zijn zodat het bij de kleur van het voertuig past, en om de vuildeeltjes te latenRollen over en het blootstellen van het zwarte vinyl.

Om een car wrap te hebben, moet je het oppervlak voorbereiden. Het meest kritische punt is om het schoon te maken. Dit is zeer belangrijk. Het oppervlak moet zo schoon mogelijk zijn anders zal de wrap veel vuildeeltjes absorberen, en dit zal de hechting tussen het vinyl en het voertuigoppervlak eronder beïnvloeden. Als er olie- of vetdeeltjes op het oppervlak zitten, zullen deze ook vast komen te zitten tussen het zwart en het vinyl en in het vinyl getrokken worden, en dit zou dan afbladderen in de bovenste laag. Zorg ervoor dat het oppervlak niet vuil is wanneer u het vinyl aanbrengt. Alle vuildeeltjes die tussen het zwarte vinyl en het oppervlak van het voertuig zitten, kunnen heel effectief in het oppervlak worden getrokken als het schone oppervlak niet wordt beschermd.Terwijl u uw auto wrap voertuigen aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat u de cabriokap ook beschermt. Het is ook een goed idee om ervoor te zorgen dat de onderste randen vrij van vuil worden gehouden, aangezien u een aantal harde en scherpe voorwerpen op de onderste randen zult aanbrengen.

Wanneer u klaar bent om de car wrap te installeren, moet u eerst een tweede, natte laag aanbrengen op een oppervlak dat volledig vrij is van vuil. Bij voorkeur een schoon glazen oppervlak. Het is beter als u het oppervlak helemaal niet nat maakt, voor het geval er waterdruppels of ander vuil op zou vallen. Dit is alleen maar om er zeker van te zijn dat er geen wetend oppervlak zal overblijven wanneer de installatie voltooid is.

Daarna moet een spray-on urethaankit worden aangebracht. U kunt alle vinylkitten op basis van urethaan gebruiken. Zorg ervoor dat u uw huiswerk voor de natte lagen ook doet. Dan is het klaar om te installeren. De verpakking wordt best overgelaten aan een deskundige, aangezien u gemakkelijk kunt scheuren, en het een nieuwe vorm geven om uw voertuig volkomen te passen.

Wanneer de installatie is voltooid en de verf eindelijk volledig is uitgehard, is het tijd om uw nieuwe vinyl voor te bereiden. Verwijder het vinyl voorzichtig van het oppervlak eronder en breng vervolgens meer vinyl aan op hetzelfde oppervlak. Wrijf de tweede laag vinyl in rechte lijnen aan met een trekker of een stijve kaart, waarbij u eventuele luchtbellen uit de folie drukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.