Hoe maak je een airconditioner?

Airco service Den Bosch (auto)

Airconditioners zijn airconditioners voor auto’s die in auto’s worden geïnstalleerd om te koelen of te verwarmen met behulp van een motorkoelingsmethode. Deze airconditioners voor auto’s worden meestal vooraan in de auto, in het passagierscompartiment, of bang, in airbags geplaatst.

Aan de airconditioning is bruingas (HHO) toegevoegd, dat afkomstig is van airconditioners. HHO of bruingas is een groen gas, in tegenstelling tot koolmonoxide, dat reukloos en smaakloos is, en niet verbrandt maar vocht absorbeert. De auto wordt meer beladen met energie; energie die normaal gesproken verloren zou gaan, zoals brandstof en oliën. De resulterende verspilling van brandstof kan worden gemeten en gemeten en vervolgens berekend.

De apparatuur voor de bevestiging van de airconditioner omvat een inlaatklep, waar de lucht van buiten door een warmtewisselaar gaat, waar de warmte wordt verruild voor koelvloeistof. Normaal zijn er twee slangen, één voor de koelvloeistof en één voor de turbine, die aan de motor is bevestigd. De koelvloeistof wordt gemengd met de brandstof in de motor. De voordelen van deze combinatie zijn minder warmte en automatische regeling van de motor.

U zou nu in staat moeten zijn om de basisbeschrijving te achterhalen over hoe een airconditioner in de auto te maken. Wel, het eerste wat je nodig hebt is een verdamper. Dit apparaat bevindt zich achter de dampleiding in uw airconditioner. U moet de verdamper zo ver mogelijk van de airconditioner unit vandaan plaatsen. Dit zal de hoeveelheid koelmiddel die door het systeem gaat minimaliseren. Vervolgens moet u de unit op een plenum, header of kap kunnen monteren. U kunt deze onderdelen meestal vinden in deze onderdelenmarkt. U kunt ook een monteur raadplegen om meer over dit onderwerp te weten te komen.

Als je het systeem hebt gemonteerd heb je nu een machine mes nodig om het airconditioner systeem te verwijderen. U zult zien hoeveel drukpunt er nodig is van u compressor.

Vervolgens heb je een opbergbak nodig om de ontdooier onder te plaatsen. Ik plaatste de mijne op het chassis van mijn felicitatie, en om de metalen platen op de plaats van de aircocompressor te snijden. Hier zult u ook vinden waar u de thermometer zult opzetten. Ik vond de mijne onder het voertuig, maar deze zou ook in de motorkap kunnen worden gemonteerd.

Nu is het tijd om de airconditioner te starten en het raam van de auto aan te zetten. Zodra u begonnen het venster zal moeten worden opgerold en laat buiten airconditioner draaien voor ongeveer 10 minuten of totdat het interieur van de auto is comfortabel. Nu zijn we klaar om te werken aan de buitenkant.

Zoals ik al eerder zei, doe ik het meeste werk graag buiten. Voor mijn auto, hou ik van repareren, opnieuw spuiten, restylen, onderstel, motorrevisie, etc met behulp van mijn spuitpistool. Om de oude lak te verwijderen, gebruik ik een alcoholdopje en een borstel. De oude was verwijder ik meestal met een doek, maar af en toe gebruik ik een Bondo-achtig oplosmiddel, één tot twee stappen.

Nadat de auto volledig gedroogd is, verwijder ik meestal de fotovries (gebruikt om de nieuwe lak te beschermen), en veeg de auto af om teer en strooizout te verwijderen. Ik doe dit graag terwijl de auto in de zon staat, omdat het helpt om de draden tot rust te brengen en de kleine elektrische problemen te verhelpen. Ik merk ook dat ik na een tijdje het water van de stoelen en de vloer kan laten lopen, maar wees voorzichtig, er loopt wat water uit het ventilatiesysteem als ik de deuren open. De laatste stap is meestal alleen het schoonmaken van de elektrische bedrading en het inspecteren van de punten waar de draden elkaar raken. Omdat ik terug naar de bedrading werk, zal ik soms een hete draad aanraken en “rip’n rip” om de roest te verwijderen, of me richten op de isolatie om verdere problemen te helpen voorkomen.

Welnu, zoals ik al eerder zei, er zijn genoeg sites op het net, waar je stap-voor-stap kleurenfoto’s en video’s kunt vinden. Ze zijn een stuk eenvoudiger dan degene die ik gebruik, en een stuk minder gedoe. Vele bieden lidmaatschapsvoordelen en dergelijke aan, waar u niet alleen extra producten kunt kopen, maar ook kortingen op auto-onderdelenwinkels kunt krijgen.

Vandaag ga ik jullie vertellen over een site waar ik onlangs een aantal op maat gemaakte producten van heb gekocht. De producten waren voor een vriend van mij, en hij was zo vriendelijk mij toe te staan ze te vermelden zonder geld-terug-garantie.

Via de onderstaande links kunt u een grand car kit (de O.R.K.) kopen die hieronder is afgebeeld. Dit zijn onderdelen van hoge kwaliteit met nuttige tips inbegrepen. Zoals bij alles wat je online koopt, moet je onderzoek doen. Dit is waar amatureblocksmith.com om de hoek komt kijken. Dit is een bedrijf dat in 1988 werd opgericht. Sinds 2000 bieden zij een online gids voor winkelveiligheid voor meer dan 130.000 kopers.

Lees meer

Porsche specialist

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.