Leer repareren

Leer reparatie auto

 

 

 

Eerst werd een lederhersteller voor algemeen gebruik gemaakt om de interne en externe reiniging van uw zetels en bekleding te doen. Er zijn en verschillende soorten lederafval product dat een probleem kan zijn waar u mee te maken krijgt.

Om te beginnen moet u een vochtige microvezeldoek gebruiken om het leerafval en of de scheurtjes op te sporen. U kunt zowel een verborgen plek als een spons gebruiken voor het beste resultaat. Verborgen plekken zullen de hoeveelheid stof verminderen dat vast kan komen te zitten op de plaatsen waar het leder zal worden gerestaureerd. De restauratie zal beter verlopen als het leder eerst grondig is schoongemaakt.

De restaurateur moet werken met schuurpapier korrel 600 om er zeker van te zijn dat elke leren auto reparatie goed wordt uitgevoerd en alleen gladde oppervlakken worden hersteld. Wanneer de restaurateur het leer gaat schoonmaken, moet 2800umatic-schuim worden gebruikt om eventuele onvolkomenheden die nog aanwezig zijn te verwijderen.

Nadat het reinigen is voltooid en de restaurateur het meeste vuil en stof heeft verwijderd, moet een lederconditioner puppy skin type product worden aangebracht. Dit beschermingsmiddel helpt toekomstige voortijdige barst vorming en verbleking van het leder tot een minimum te beperken.

Gebruik een reinigingsmiddel voor bekleding en een conditioner om geurtjes tot een minimum te beperken en het uitzicht van het leder te verbeteren. Stofzuigers helpen bij het verwijderen van hardnekkige vlekken uit het leder. Dit is een van de taken die uw werk zullen vergemakkelijken wat het reinigen van het leder betreft.

Als de reiniging en het herstel voltooid zijn, moet een beschermend middel worden aangebracht. Dit is een speciaal beschermingsmiddel dat een emulgerend en klevend middel bevat. Het maakt het leer gemakkelijker te bewerken en vermindert eventuele vlekresten. Vlekken kunnen worden verholpen door deze beschermer te gebruiken.

Alleen het midden van het leder moet met dit beschermingsmiddel worden behandeld. Het zal het leer beschermen tegen uitdrogen. De buitenzijden van het leder moeten worden behandeld met standaard reinigingsmiddelen.

Bij de behandeling van de openingen is het essentieel dat ze zo stil mogelijk worden gehouden. Wanneer het leder is geconditioneerd, is het klaar voor behandeling.

fanatiek voorkomt beschadiging van de ledervezels en zorgt voor een meer natuurlijke en nauwsluitende afwerking. Dit is het belangrijkste aandachtspunt van lederreparatie in cosmetisch opzicht. Om te garanderen dat de afwerking niet wordt beschadigd bij de reparatie van de ventilatieopeningen, moet een zachte badstof worden gebruikt om het leder te behandelen.

Voor de hierboven beschreven reiniging moet een lederreiniger van goede kwaliteit worden gebruikt. Tijdens het reinigen moet het leder minstens driemaal per week worden afgespoeld en daarna mag het niet worden opgeslagen.

Houd het leer op zijn plaats tijdens de reparatie. Dit zal helpen om het vocht en vuil weg te houden van het leder. Het reinigen van het leder is zo’n onderdeel van de procedure van lederrestauratie.

Het verwijderen van het leer

De volgorde waarin u leer repareert, moet precies worden aangehouden. Alles moet worden gedaan vanuit het midden, of de nerfrichting.

1. Leg het leer in het midden van de bolster, over de hoofdsteun op zijn rug. Zorg ervoor dat het leer goed ligt, zodat alle stiksels goed lopen en de reparatie gemakkelijker wordt.

2. Trek over de bovenkant van de bolster op de doorgezakte gedeelten, waarbij u erop let dat u het leer niet bekrast. Het is aanzienlijk effectiever om een verticaal stuk hout te gebruiken in plaats van een metalen spies. Plaats het hout midden onder op de bolster en werk van boven naar beneden, trek het leer eruit. Wees voorzichtig dat u de fijnere Vermont Charcoal korreldeeltjes in de wol niet schraapt en beschadigt, want die kunnen in de vezels worden weg geschraapt.

3. Als de onderkant is bereikt, trek dan over de bovenkant van de bolster in de tegenovergestelde richting van de oorspronkelijke positie van die van de eerste pas. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat de onderkant en de bovenkant parallel zijn, en het stiksel goed zal lopen.

4. Neem het volgende paar gaatjes samen, werk weer van boven naar beneden, en haal het leer tussen de twee gaatjes door. Herhaal de passen aan de andere kant van het leer. Let er bij het op elkaar passen van de gaten op dat het snijpunt van de botschroeflijn op één lijn ligt met de uitsparing die in de verwachte gaten is gegoten.

5. Afwijzing

De afwijzing is de gebruikelijke procedure van patchen. En dit is wat we gewoonlijk zien wanneer we te veel van het leer hadden aangebracht en de patch in een verkeerd tempo aangroeit. Wat vaak gebeurt, is dat de fijne vezels verhinderen dat de patch strak getrokken wordt en goed blijft kleven. Nogmaals, de badstof zal worden gebruikt om te helpen de patch beter te laten hechten.

6. Veiligheidskabel

Veiligheidsdraad moet worden gebruikt om het leer in lijn te houden terwijl het doen van de patches. De gedeeltelijke patches die met de dubbelzijdige tape-kit zijn gemaakt, blijven vaak plakken en niet volledig plakken vanwege de aard van de gebruikte materialen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.