Wat kan je verwachten van een Car Wrap

Auto wrappen den haag

Wat mag je verwachten van een car wrapping?

De taak van een car wrapping is het ontwerpen van een ontwerp of een thema, volgens sommige nationale of plaatselijke artistieke normen en ook het opnemen van tekst die in het proces duidelijk het karakter van de auto zal weerspiegelen.

Het mooie van texturen is dat ze zeer levendig, kleurrijk en uniek zijn. Het gebruik van kleuren op waterbasis is opzettelijk beperkt, omdat kleurstoffen op waterbasis vaak “A”- en “B”-types zijn. Om de aandacht te trekken zijn de kleurveranderingen dramatisch en ook om de aandacht te trekken zijn de wikkellichamen vaak grafisch, kleurrijk, en in een zeereroschaal gevormd. Het gebruik van kleuren op waterbasis is ook een Rays of Protection, aangezien de oliën in verven op waterbasis onzuiverheden zijn en idealiter niet met de verf in aanraking mogen komen. Idealiter moet de verf altijd in de was worden gezet voordat hij wordt gewrapt. Ook moet de vinyl wrap vaak worden ingeklemd tussen twee lagen gom4-8 mm achtergrondisolatiegom1-4 mm en de foliebodems die tussen 0 en 0,8 mm perfect zijn (bij voorkeur)0,5 mm voor een perfect resultaat, en 0,33 voor een goed resultaat. Bij meerdere lagen speelt het plafond van de auto een belangrijke rol: de beste resultaten zijn altijd het gemakkelijkst te krijgen en het goedkoopst, d.w.z. de minste hoeveelheid overlay.

U kunt dit soort films zelf maken zonder enige hulp. Vooraf ingestelde films zijn zeer nuttig omdat u een ontwerp vooraf instelt, dat later kan worden gewijzigd en verbeterd voor een beter resultaat (als u het gaat afdrukken). U kunt een film handleiding of een gids gebruiken om uw eigen film te maken

MAXillary vinyl car wraps beschermer kan een zeer nuttig accessoire voor uw voertuig zijn. Het zal uw auto te beschermen tegen vele factoren, maar je krijgt om het toe te passen op een andere hightale. De meeste van de films van de directe auto wraps beschermen de auto vorm de elementen. De meeste van deze films zijn duurzaam gemaakt met UV-bescherming. Het is echter zeer goed om een waterdichte verf en conditioner primer te gebruiken voor de toepassing van de films, zodat de graphics effectiever kunnen worden aangebracht.

Een combinatie van UV-bescherming en waterafstotendheid zorgt ervoor dat de spray glanst en bestand is tegen krassen en swirlsporen terwijl hij beschermd is.

DIY-richtlijnen

Een doe-het-zelf richtlijn kan naar de winkelcomputer en het ontwerpen van computer zijn. In bepaalde gevallen is er DIY film afwerkings kits gemaakt voor de doe-het-zelver, maar deze films voldoen niet aan de 256 grit oppositie snelheidseisen voor snelweg rijden en milieuvriendelijk. Er zijn speciale films voor aluminium en blanke lak geschilderde oppervlakken.

Wanneer de film wordt gebruikt, zorgt hij voor contrast tussen het kale of licht getinte oppervlak en een gekleurd vinyl, en hij kan tussen de onderste lagen van het vinyl worden aangebracht om een driedimensionaal effect te produceren. Er zijn lampjes die de films ‘s nachts en overdag doen gloeien.

DIY films worden dual grit inheritance genoemd omdat ze beide grit niveaus beschermen. Zij geven de films een beschermende kwaliteiten die waardevoller zijn in staat om slijtage te weerstaan en misschien verslechtering te verminderen die de duurzaamheid van vinyl kan beïnvloeden maar met een toestaan een vermindering op het uiterlijk van het vinyl.

Aangezien er beide beschermingsniveaus zijn, is het niet noodzakelijkerwijs “one size fits all”. Het moet afhankelijk zijn van het uiterlijk van de film.

Dus, maat naar behoefte. Als u een folie vanaf de folieopening naar het dak wilt laten inbrengen, kost dat iets meer tijd en moeite. In sommige gevallen is het beter als het via een ingefreesd gedeelte wordt ingevoegd als er gladde overgangsvlakken zijn.

Extra zorg en aandacht moet worden besteed aan de bedrading in krappe ruimtes, zoals lassen van zuigmonden of losmaakpennen. Wees alert op de mogelijkheid van kortsluiting in de bedrading.

Het is beter bij het aanbrengen op rakelnaden, de folie een beetje te laten uitrekken alvorens te persen, om een betere afdichting te verkrijgen en de folie uit te rekken. Laat een opening van ongeveer 0,orious 2″ vrij om plaats te bieden aan de ontlastklep. Sluit vervolgens de kabel aan op de ontlastklep en duw de veer naar de andere kant van de verbindingsopening van de klep en draai de klep om de kabel vast te zetten. Controleer het ontwerp van de verbindings-bel en zorg ervoor dat de doorgang door het ventiel goed wordt belemmerd. Duw vervolgens de verbindingsbel naar de gewenste offset op de vinylplaat en duw de ontgrendelingshendel door de verbinding en uit de ontgrendelingsklep. Maak de spleten van de aansluitingsbel schoon om te voorkomen dat ze gaan trekken en om ervoor te zorgen dat overtollig vocht wordt afgevoerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.