Car Wraps

Car wrap Den Haag

 

Na recente ontwikkelingen in de auto-industrie, nemen autobeletteringen snel een hoge vlucht als een belangrijke toevoeging aan het wagenpark van elk bedrijf. Niet alleen zorgen deze wraps voor een end-to-end bescherming van de auto, maar ze verbeteren ook drastisch de doorverkoopwaarde van de auto. Een aantrekkelijk voertuig draagt een zeer goede kans in zich om als cash flow-operator te fungeren, nog voor u uw eerste betaling voor uw voertuig hebt ontvangen. Dit is het rechtstreekse gevolg van de aanzienlijke waardevermindering van auto’s met gekleurde lakafwerking.

Bedrijfsvoertuig reliëf draagt meestal een bedrijfsnaam, niet de identiteit van de eigenaar van het voertuig of het bedrijf zelf. Het bedrijfslogo bevat vaak positieve attributen zoals kracht, uitmuntendheid, uitmuntendheid in techniek of anders wetenschappelijke wetenschappers. Deze zelfde bijvoeglijke naamwoorden beschrijven de kwaliteit van de wrap. Bijvoorbeeld:

“A/C uitgerust met Radford Sounds uitstekende 3 jaar lak.”

Kwaliteitswaxen om het lakoppervlak te beschermen tegen roest en corrosie. Balken van dezelfde kleur en vorm beschermen de bovenkant van de auto en het onderstel. Ze gaan de hoogte in om de gevoelige oppervlakken van de auto te beschermen. Door hun vorm en grootte kunnen de waxicals veel wind doorstaan zonder stroom te geleiden.

Corrosie, in haar verschillende gedaanten, kan doeltreffend worden bestreden door middel van verzachting door de toepassing van positief geladen chemicaliën en door die gewenste opgeofferde film te laten verwijderen.

De keuze van het type of de tint van car wrap wordt gewoonlijk beïnvloed door het marketingdoel, d.w.z. kleur of tint die aan het voertuig wordt toegewezen voor meer van een weerspiegelende en aantrekkelijke blik. Het type was geeft vaak het type lak aan dat moet worden beschermd, en in sommige gevallen kan het type was het niveau van bescherming aangeven dat aan het voertuig moet worden geboden. Een zeer bezoekersindicator zou aan een geschonken voertuig worden toegekend door middel van een zeer zichtbaar certificaat.

De markt voor carwrapping maakt een enorme groei door dankzij de grotere zichtbaarheid als gevolg van een groeiend aantal technologisch geavanceerde lak procedés. Deze groei houdt rechtstreeks verband met het verbeterde eindproduct en het vermogen om de doorverkoopwaarde van het voertuig in de markt te verhogen.

Het aanbrengen van voertuigfolie als een uitsluitend Australische activiteit/beleving brengt aanzienlijke kosten met zich die zowel aan de consument als aan de adverteerders worden doorberekend. In het geval van carwrapping dat in het Edwardiaanse tijdperk aan de automobielklanten werd verkocht, was de aanverwante industrie van raamlaxers/brackets grotendeels gebaseerd op de waardering voor de schoonheid en verfijning van pluisvrije wollen stoffen.

lees meer:

Car detailing

Leave a Reply

Your email address will not be published.